Ørgreen

Ørgreen

Made by hand in Japan

Elegans möter lätt komfort – moderna former tillverkade av exceptionella material i unika färgkombinationer.

För Danska Ørgreen är det en självklarhet att förstklassig design kräver förstklassigt hantverk. Det är därför varenda båge produceras för hand av skickliga experter som spenderat åratal på att uppnå perfektion med sitt hantverk. Glasögon tillverkas i de bästa fabrikerna i Japan, ett land som är globalt erkänt för den högsta kvaliteten inom glasögontillverkning.

”Vi anser att det är en självklarhet att våra exklusiva glasögon måste vara överlägsna vad gäller kvalitet, material och design; tre grundläggande egenskaper som har säkerställt vår globala framgång under de senaste 20 åren. Vi strävar alltid efter den perfekta linjen, vi strävar efter att skapa bågar som är samtida, innovativa och viktigast av allt, ser bra ut på ansikten.” Henrik Ørgreen

Titanium

Handgjorda i Japan genomgår glasögonen mer än 100 processer, Ørgreen-titankollektionen representerar grunden i varumärket. Ljus efter material, och designad med bäraren i åtanke, Ørgreen titankollektionen är känd för sina unika handgjorda färgkombinationer, unikt framtagna av Ørgreens färgstylist.

QUANTUM reflekterar Ørgreens nyskapande själ och fortlöpande innovation. Glasögonen består av en font i polyamid med titanskalmar säkrade med en unik sfäriskt gångjärn. Utan behov av skruvar skapas en ny minimalistisk glasögondesign.

Acetate

En bro mellan nostalgi och innovation, den nya Minimal Vintage-acetatkollektionen har utvidgat Ørgreen kollektion. Acetat kännetecknas av sin lätthet, styrka och fantastiska färganpassningsförmåga, och är ett idealiskt material för att utforska djärva och ambitiösa färgsättningar. Acetatens vintage-känsla utmanas av Ørgreens design-DNA till varumärkenas moderna minimalistiska visuella etos.

Havn

Ett nytt decennium, en tom duk som börjar igen. Med sin fräscha och färgglada designidentitet är HAVN kollektionen ett manifest för livlig skandinavisk elegans. En samling i rostfritt stål, som förkroppsligar äventyrets lekfullhet genom att kombinera starka ultralätta silhuetter med stilfulla detalj som både känns bekant och överraskar.

orgreen-glasses-imge

DISCOVERY
Mat Rio Red / Mat Light Rose

new-image_11-min

GLASÖGON &
SOLGLASÖGON