lindberg

lindberg

Prisbelönt Dansk Design

Någon gång har vi nog alla fått höra att ”man kan inte få allt”.. Vi hävdar motsatsen, du kan få allt – åtminstone när det kommer till dina glasögon.
LINDBERGS båglösa garnityr glasögon är den perfekta grunden för skräddarsydda glasögon. Med miljarder möjliga kombinationer kan du skapa dina personliga och unika LINDBERG glasögon.

Bestående intryck

LINDBERGS glasögon visar att du är en individuell tänkare som uppskattar exceptionell design och kvalitetsmaterial. Glasögonen uttrycker en känsla för stil, teknisk innovation och oöverträffligt hantverk.

Diskret elegans

Allt LINDBERG gör andas Dansk designtradition med diskret, klassisk elegans och genomtänk enkelhet. LINDBERG har genom åren belönats med dussintals priser för sin design.

LINDBERG glasögon är inte som andra glasögon. En unik blandning av kompromisslös fokus på detaljer, patenterad teknik och hantverk för ett slående visuellt intryck.

LINDBERGS design består av ansvarfullt producerade material utvalda för tidlös elegans, exceptionell styrka och distinkt utseende. Dessa exklusiva material inkluderar titan, acetat, guld, platina och diamanter – vissa LINDBERG glasögon är även tillgängliga i horn.

Teknisk innovation

Patenterade LINDBERG innovationer tillsammans med noggrant utformade och tillverkade detaljer har revolutionerat de moderna glasögonen, Allt onödigt har tagits bort – inklusive skruvar och lödningar. Detta gör LINDBERG glasögon otroligt starka och flexibla trots att de är bland de lättaste och bekvämaste glasögonen i världen.

Du bestämmer

LINDBERG har vänt upp och ner på glasögonindustrin. Inga massproducerade ”take-it-or-leave-it” designer – LINDBERG ger dig designen, detaljerna och materialen du vill ha.

Lindberg Spirit

LINDBERG böjer titan till dessa otroligt lätta och starka glasögon. En minimalistisk design skapad helt utan skruvar och lödningar. Båglösa garnityr med tre olika stilar av skalmar gjorde av titan eller acetat av högsta kvalitet.

  • 18 olika skalmdesigner i ett stort antal färger.
  • Unika gångjärn – inga skruvar eller lödningar.
  • Ultra-lätt båglös design som bara väger 1,9 gram!
  • Ultra-minimalistiskt utseende, inget som blockerar ansiktet.

Kollektionen air titanium rim är det perfekta uttrycket av Dansk design. Ett formspråk representerat av rena linjer, vacker ingenjörskonst och en kärlek för egenskaperna hos materialet.

n.o.w. titanium kollektionen kombinerar en förvånansvärt tunn front i komposit med ultra-lätta titan skalmar i en minimalistisk design som både är mer diskret och coolare än traditionella plastbågar.
Strip titanium 7000 kollektionen kombinerar laserutskuren front i titan med en nylontrådsfästning vilket skapar en subtil och klassisk inramning av ögonen.

lindberg-glasses-img

Freddie
U12/K228

lindberg-mens-img

lindberg
KOLLEKTION