alain mikli

alain mikli

TO SEE. TO BE SEEN.

En förening mellan ett konstverk och ett bruksföremål, bågar för att se lika väl som att bli sedd.

Alain Mikli är för de som vill stå ut och göra ett intryck. För dig som är rede att ta plats - lagom är inte ett ord som finns i Alain Miklis ordlista. Hårda grafiska mönster kombineras med starka och klara färger som rött, svart och vitt gör att Alain Miklis glasögon och solglasögon omöjliga att förväxla. Klassiker som cat-eye, runda och rektangulära bågar ges ett unikt uttryck där man accentuerar grundformen och kombinerar dessa med Miklis grafiska acetat.

Under åren har man samarbetat med en lång rad designers och kändisar för att skapa tidlösa kollektioner. Jean Paul Gaultier, Jil Sander, Claude Montana och Jeremy Scott har alla designat kollektioner och man har jobbar med kändisar och modeikoner som Grace Jones, Kanye West och den kanske störste glasögonmode ikonen för 80-talet och 90-talet, Sir Elton John.

Alain Mikli är dedikerad att hjälpa dem med synrelaterade åkommor och jobbar aktivt för att skapa medvetenhet och tillgänglighet för de som lider av nedsatt syn. Man har bland annat producerat taktila versioner av konstverk med hjälp av 3d utskrifter.

alain-milki-btn-image_03-min

GLASÖGON &
SOLGLASÖGON