Varumärken

hacket-brand-img_03

Hackett Brittiska Hackett tar inspiration från 60-talets gentleman i London – klassik men ändå excentrisk. Ett årtionde präglat av kreativitet, självförverkligande, fritt tänkande och brittiskt mode hedras idag med en kollektion bågar skräddarsydda till varje bärare. Tidlös brittisk design, starka färger och subtila detaljer låter den moderna mannen stå ut från mängden.

skaga-brand-image

Skaga Svenska Skaga, med sin grund i hantverk och en lång designtradition, är kända för sin kvalitet runt om i världen. Stolta över Skagas kulturarv skapar det Svenska designteamet tidlösa kollektioner av moderna och relevanta bågar med ett tydligt skandinaviskt påbrå.

alain-brand-image

Mikli Alain Miklis omisskännliga glasögon är det självklara valet för alla som vill visa vem de är och göra ett statement. Hans unika bågar i starka färger tillverkas för hand i Frankrike och är den perfekta kombinationen mellan funktion och extravagans.

LÄS MER SE KOLLEKTION

new-orgreen-brand-img

Örgreen Danska Örgreen gör högkvalitativa glasögon i en skandinavisk stil. En fusion av stilren dansk designtradition och japanskt hantverk. Tidlösa bågar i klassisk nordisk minimalism.

LÄS MER SE KOLLEKTION

kuno-brand-image

Kunoqvist Svenska KunoQvist föddes från en passion för glasögon och en strävan att vara unik. Sedan första kollektionen 2005 har KunoQvist skapat unika kollektioner i klassisk skandinavisk design.

vasuma-img_06-min

Vasuma Vasuma grundades av tre vänner i Stockholm 2005 som en hyllning av alla som någonsin kallats för “glasögonorm”. Ett alternativt glasögonmärke som utmanar de stora märkena med en kollektion inspirerad av det bästa från 50 och 60 talet, med en modern twist. Alla bågarna är namngivna efter ormarter och, som de själva säger, Vasuma är glasögonormens upprättelse.

SE KOLLEKTION

lindberg-img_08-min

LINDBERG LINDBERG – Tidlös Minimalistisk Dansk Design LINDBERG glasögon är unika, med kombinationen av patenterad teknologi, kompromisslös precision och hantverk ger man bäraren mer än bara ett par glasögon. Varje båge tillverkas på beställning för hand och skräddarsys efter kundens önskemål vilket ger en individuell design och perfekt passform.

LÄS MER

DYRBERG KERN-min

Dyrberg/Kern Danska Dyrberg/Kern är varumärket moderna och självsäkra kvinnor bär för att uttrycka sin personliga stil och skönhet. En feminin och sensuell kollektion som hämtar inspiration från varumärkets smycken.

starck-image_15

Starck Philippe Starck – industridesignern som designat allt från bilar till tapeter är en mästare av innovation och unika lösningar. I hans tidlösa bågkollektion är detta tydligt med det patenterade 360 graders gångjärnet som låter skalmen vinklas i alla riktningar utan att skadas.

new-etnia-brand-img_01

Etnia Barcelona Massor av färg, komfort och design i kombination med ett stort miljötänk. Bågarna är tillverkade av en acetat som till 100% är producerad av organiska element såsom bomull och trämassa. Etnias designers är pionjärer inom studier av färg och dess psykologiska produkter.

maui-gym

Maui Jim Grundat på Hawaii under 80-talet med syftet att skydda mot den starka UV strålningen och framhäva de otroliga färgerna på ön är Maui Jim idag marknadsledare inom Polariserande solglasögon. Alla Maui Jim solglasögon är polariserande.

rayban-image

Ray-Ban (medium) Ett kultmärke som alltid är relevant. Det finns nog inga solglasögon som under så lång tid förknippats med så många kulturella ikoner. Tidlösa modeller som Aviator, Wayfarer och Clubmaster bärs kanske också av dig.