Hoppa till innehåll

Contacta Eyewear:s senaste tillskott!

Det spanska varumärket Etnia Barcelona drivs idag likt Contacta i 3:e generationen. Ett signum för varumärket är färgstarka bågar i traditionella material och profiler. Ett säkert kort för den som vill ha genuin kvalitet med en anrik historia bakom produkten. Tradition och kvalitet värderas högt.

Etnia Barcelona – EVERLASTING HERITAGE

Tre generationer av glasögontillverkning.

Grundat av Fulgencio Ramo i mitten av 50-talet och drivs idag av hans barnbarn David Pellicer, som är idag företagets nuvarande ägare.

Första generationen grundade, andra generation designade, skapade och distribuerade glasögonen över hela Spanien, men det var först på 1990-talet då David Pellicer gick med i företaget med drömmen om att skapa något nytt som Etnia Barcelona blev spaniens mest sålda glasögonmärke.