08-580 270 00

GILLA OSS

HÄR BOKAR DU DIN SYNUNDERSÖKNING

BOKA ONLINE

Personalen

Lars S.
Leg. Optiker / VD
Lars har över 45 års erfarenhet i den optiska branschen och alltjämt aktiv i företaget. Han arbetar dagligen med synundersökningar och kontaktlinstillpassningar. Är företagets VD och huvudansvarig för verksamheten.
Fredrik S.
Leg. Optiker/butikschef
Fredrik är tredje generationens optiker. Han är utbildad på karolinska institutet och bidrar med nya kunskaper till verksamheten. Är speciellt kunnig inom området “torra ögon” och hur dessa besvär avhjälps eller lindras.
Clas M.
Ekonomiansvarig
Clas är civilekonom och företagets administrativt ansvarige. Har mångårig erfarenhet inom området i den optiska branschen.
Mariana S.
Inköpare
Mariana har huvudansvaret för butikens båginköp. Hon har kontakt med modecentra i såväl Paris som Milano för att vara först ut med det senaste i modeväg.
Lennart K.
Optometritekniker
Lennart är utbildad optometritekniker och behärskar allt hantverksmässigt rörande tillverkningen av glasögon. Han visar gärna bågar i butiken och tränar även hantering och skötsel av kontaktlinser.
Linnéa H.
Assistent
Diplomerad Lindberg-ambassadör med stor passion för bågarnas färg och form. Arbetar ofta med den hantverksmässiga delen på vår verkstad.
Titti J.
Assistent
Titti är utbildad undersköterska och har arbetat hos Contacta i 19 år. Hon har tränat många i konsten att hantera linser samt informerat om hur de ska skötas.
Robert S.
Assistent
Robert arbetar som optikerassistent i butiken när han inte studerar. Har god kännedom om solglasögon och glasögonmode.
Björn K.
Leg. optiker
Vår senaste anställda Legitimerade optiker. Björn har jobbat som optiker sedan 2002 och har en mycket bred kompetens inom såväl glasögon som kontaktlinser.
Elisabeth L.
Leg. Optiker
Elisabeth har många års erfarenhet och något av en expert på solglasögon för golf.